Facebook

Twitter

10:00 - 17:00

ساعات کاری : شنبه تا پنجشنبه

+1-416-225-2005

تماس برای مشاوره رایگان

جستجو
فهرست

ضمانت خانوادگی

متخصصین ماهر فدرال

گروه مجرب کانادایی

سرمایه گذاران

صاحبان مشاغل آزاد

كارآفرينان

a

شرکت خدمات مهاجرتی و سرمایه گذاری پارادایز

دارای مجوز رسمی از شورای نظارت بر مشاورین مهاجرت کانادا

فرم ارزیابی

ساير خدمات

ویزای توریستی و موقت

متقاضیان شغلی استانها

اگر مایل به صحبت کردن با یکی از همکاران ما هستید لطفا برای تعیین وقت تماس بگیرید.

a
$ 800000
استان كبك برنامه مستقل خود را برای مهاجرين سرمايه گذار دارا می‌باشد...
ادامه مطلب...
a
$ 800000

برنامهٔ سرمایه گذاران فدرال به دنبال جذب اشخاص با تجربه های تجاری مختلف می باشد...

ادامه مطلب...

شرایط مهاجرت به کانادا

از طریق جزیره پرنس ادوارد

داشتن حداقل امتیاز ۵۰ که در فرم ارزشیابی مشخص  میگردد داشتن حداقل مدرک دیپلم فرد متقاضی

داشتن امتیاز ۴ در آزمون آیلتس

داشتن مهارت های مدیریتی قابل انتقال و تجربه مالکیت کسب و کار.

اثبات تمایل به زندگی و کار مداوم در استان پرنس ادوارد

اثبات تمایل به زندگی و کار مداوم در استان پرنس ادوارد

ارائه یک طرح بیزنس کسب و کار

تعهد به پرداخت ۲۰۰,۰۰۰ دلار به صورت ودیعه به دولت استانی پرنس ادوارد تا زمانی که به تعهدات عمل شود.

انجام مصاحبه

شرایط تحصیل در

کانادا

افراد در ابتدا باید مجوز تحصیل از یکی از نهادهای مورد تایید دولت کانادا را داشته باشند ,سپس باید دارای مدرک زیر باشند

پاسپورت معتبر

پذیرش از مدرسه یا دانشگاه

اثبات اینکه فرد میتواند تمامه هزینهای دوران تحصیل خود را بپردازد

داشتن سلامت کامل

اثبات اینکه فرد پس از پایان تحصیلش کشوره کانادا را ترک خواهد

شرایط لازم برای

اسپانسر کردن

فرد باید دارای تابعیت  و یا اقامته دائم کانادا باشد

فرد باید دارای اقامت دائم کانادا باشد

دارای سن ۱۸ سال باشد

داری عدم  سوء پیشینه

ثابت شود  که از لحاظ مالی توانائی اسپانسر کردن را دارد

شرایط مهاجرت به کانادا

از طریق ساسکاچوان

داشتن حداقل ۳سال سابقه کار کارآفرینی و یا مدیریت در ۱۰ سال گذشته

داشتن مبلغ ۵۰۰ هزار دلار سرمایه شخصی

سرمایه گذاری به میزان حداقل ۳۰۰ هزار دلار در شهر رجاینا و یا حداقل ۲۰۰ هزار دلار در شهرهای اطراف.

اقامت از طریق خود اشتغالی

دارای مقام بین المللی در زمینه فرهنگی ورزشی و هنری / خود اشتغالی در زمینه فرهنگی ورزشی و هنری / تجربه مدیریت مزرعه یا قادر به خرید مزرعه در کانادا

واجد شرایط بودن برای ویزای توریستی

داشتن سلامت کامل / دارای عدم سوء پیشینه / دارای تمکن مالی برای مدت اقامت / دارای پاسپورت معتبر / داشتن دعوتنامه یا رزرو هتل و یا مدرک معتبری که نشان دهد شما پس از پایان اقامت کانادا را ترک خواهید کرد

a

اخذ اقامت و پاسپورت سنت لوشا

سلامت جمانی و فیزیکی کامل / عدم سو پیشینه / دارای سن بالای ۲۱ سال برای متقاضی اصلی و سن زیر ۲۵ سال برای فرزندان / بدون داشتن ویزای ردی در آخرین اقدام به اروپا / امکان درخواست برای همسر متقاضی و والدین بالای ۶۵سال

a

دریافت شهروندی کانادا

شهروندی کانادا به چند گروه تعلق میگیرد : فردی که در کشورکانادا متولد شده باشد/ افرادی که از بدو ورود به کانادا ۳ سال در ۵ سال اول را در کانادا حضور داشته باشند / فرزندانی که از پدر یا مادر کانادایی متولد شده باشند / داشتن ادامه سو پیشینه / داشتن دانش کافی درمورد کشور کانادا که مبنای اطلاعات در این زمینه کتابی است با عنوان نگاهی به کانادا که برای هر متقاضی یک نسخه ارسال می شود / متقاضی بایستی تا حد قابل قبولی به زبان انگلیسی و یا فرانسه آشنا باشد. این آزمون برای افراد ۱۸ تا ۵۴ سال الزامی ست. / داشتن حداقل هجده سال تمام

شرکت خدمات مهاجرتی و سرمایه گذاری پارادایز

در طول سالیان گذشته کانادا به کشوری چند فرهنگه تبدیل شده است و افرادی از سرتاسر جهان را در خود جای داده است.افرادی که برای خود خانه ساخته اند ودر محیط جدید خود به راحتی و به لطف فرصتهای فراوان موجود برای روابط اجتماعی ،خانوادگی ، سرمایه گذاری ، اشتغال و غیره در این کشور استقرار یافته اند.
دفتر ما در زمینه های مختلفی از جمله تهیه دعوت نامه ها و کامل کردن تقاضا نامه ها از طرف شما و در بسیاری از موارد دیگر آماده کمک رسانی می باشد.
هدف ما این است که آنچه شما در جستجوی آن هستید را در اختیار شما قرار دهیم و به شما کمک کنم تا با حد اقل تلاش و صرف کمترین زمان به آنجایی که میخواهید مهاجرت نمایید.

اگر مایل به صحبت کردن با یکی از همکاران ما هستید لطفا برای تعیین وقت تماس بگیرید