Facebook

Twitter

10:00 - 17:00

ساعات کاری : شنبه تا پنجشنبه

+1-416-225-2005

تماس برای مشاوره رایگان

جستجو
فهرست
 

اقامت دائم پرتغال

اخذ اقامت پرتغال بهترین و سریع ترین روش مهاجرت و کسب اقامت دائم اروپا میباشد

 

پرتغال عضو اتحادیه اروپا و شنگن است و کسانی که اقامت این کشور را دارند میتوانند به راحتی به تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون ویزا سفر کنند .برنامه سرمایه گذاری از طریق اروپا یکی از موفقیت آمیزترین برنامه های مهاجرتی بوده که از سال ۲۰۱۲ تا کنون ادامه داشته است.سپرده گذاری و سرمایه گذاری در کشور پرتغال قابل برگشت بوده که به صورت سالانه ۳ تا ۵ درصدمبلغ سرمایه گذاری قابل برگشت میباشد.اقامت دائم پرتغال پس از ۶ سال به پاسپورت پرتغال تبدیل میگردد و تنها شرط تبدیل اقامت دارم به پاسپورت حضور فیزیکی در پرتغال به مدت ۲ هفته در مدت هر ۲ سال است.با داشتن پاسپورت پرتغال امکان کار, زندگی و تحصیل در سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا امکان پذیر است.پزشکان, تجار و صاحبان بیزنس بهترین انتخاب برای اخذ اقامت پرتغال میباشند که به دلیل کار و حرفه شان امکان اقامت طولانی مدت در خارج از ایران را ندارند