برنامه داوطلبی استان منیتوبا

منیتوبا یکی از استانهای مرکزی کانادا و پایتخت آن وینیپک میباشد. مردم از سراسر جهان به استان كانادائی منیتوبا مهاجرت ميكنند. منیتوبا دارای آب و هوای معتدلی میباشد. نزدیک بودن این استان به بازارهای مرکزی آمریکا , پایین بودن قیمت مسکن و هزینه های زندگی و اقتصاد قوی از جمله مزایای زندگی در این استان میباشد .

برنامه داوطلبی استان منیتوبا، درخواست نامه های كارگران ماهری را مي پذيرد كه علاقمند به مهاجرت و استقرار خود و خانواده شان در استان كانادائی مانيتوبا بوده و بتوانند ضمن اقامت دائم، نقش مؤثری در اقتصاد و جامعه منیتوبا ايفا نمایند.
  اين امر مستلزم شرايط زير است
·  آموزش و تحصيل
·  تجربه كاری
·  آشنائی كافی با زبان انگليسی يا فرانسه برای اشتغال به كار در مدت كوتاهی پس از ورود
·  داشتن خويشاوند نزديك و یا دوست در استان منیتوبا
·  داشتن پول كافی برای تأمين معاش خود و خانواده ضمن اسكان و استقرار
·  نيت به اسكان دائمی در مانيتوبا

كارفرمای مستقيم
متقاضی باید قصد اقامت دائم و یک پیشنهاد کار از کارفرمایی درمنیتوبا با شرایط زیر داشته باشد
·  کارفرما نتوانسته باشد یک شهروند کانادایی را برای این شغل پیدا کند .
کارفرما پیشنهاد دائم و تمام وقت برای کار دارد .
کارفرما معادل حقوق منطقه ای و قراردادهای معامله ای حاضر را تأمین کند .

فارغ التحصيل بين المللی
متقاضی باید فارغ التحصیل دوره عالی درمنیتوبا باشد.( حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی داشته باشد.)
موفق به اخذ مجوز کار بعد از تحصیل از اداره مهاجرت کانادا شده باشد .
اخیراً درمنیتوبا کار کرده باشد و پیشنهاد کار تمام وقت دائم از کارفرما داشته باشد .

پشتیبانی خانواده در منیتوبا
متقاضی باید :
از یکی از اقوام نزدیک ساکن منیتوبا شامل (پدر، مادر، فرزند، برادر، خواهر، خاله زاده، عموزاده، دایی زاده، عمه زاده، خواهرزاده، برادرزاده، عمه، عمو، دایی، خاله یا پدر بزرک و مادر بزرگ ) دارای استشهادنامه بوده و شرایط زیر را داشته باشد :
سن او بین 21 تا 49 سال باشد.    
دارای حداقل 1 سال تحصیلات عالی در منیتوبا باشد.
حداقل 2 سال سابقه کار در 5 سال گذشته داشته باشد.
دانستن زبان جهت کار در بدو ورود به منیتوبا

جریان عمومی منیتوبا
متقاضی می تواند از جریان عمومی منیتوبا با کسب امتیاز بر اساس سن، تحصیلات، سابقه کار و مهارت زبانی استفاده کند. متقاضی باید یکی از مدارک زیر را ادائه دهد:
ثابت کردن حضور یکی از اقوام نزدیک درمنیتوبا
دو شهادت نامه پشتیبانی مالی از دوستان دور یا نزدیک درمنیتوبا
مدرکی دال بر گذراندن برنامه ای آموزشی درمنیتوبا (غیر از آموش زبان (
مدرکی دال بر 6 ماه سابقه کار قبلی تمام وقت درمنیتوبا

برنامه تجاری مهاجرت به منیتوبا
برای واجد شرایط شدن در این برنامه متقاضیان می بایست ازمدیران و صاحبان بیزینس که دارای حد اقل سه سال سابقه فعالیت موفق در رشته خود بوده باشید و قبلاً منیتوبا را دیده یا بعد از تشکیل پرونده به آنجا سفر کنید کنند و قصد ایجاد کار در این استان را داشته باشید .
متقاضیان علاقمند به سرمایه گذاری و مهاجرت به منیتوبا بایستی از شرایط زیر برخوردار باشند
داشتن حداقل دارایی خالص به مبلغ 300,000 $ کانادایی
سرمایه گذاری حداقل 150,000 $ کانادا جهت ایجاد کار درمنیتوبا (پس از دریافت اقامت در استان)
داشتن سابقه تجاری و یا مدیریتی ارشد در یک شرکت موفق
قراردادن مبلغ 75,000 $ کانادا در حساب دولت منیتوبا جهت ضمانت ایجاد و یا خرید شغل درمنیتوبا. . توجه داشته باشید که این مبلغ پس از ایجاد کار در این استان به متقاضی استرداد می شود.